Alles over de groene lifestyle

Alles over de groene lifestyle

Zuinig rijden

Zuinig autorijden

Zuinig rijden, in de reclamecampagnes ook wel het nieuwe rijden genoemd, kan vele euro’s aan brandstof schelen. Uw auto is één van uw grootste vervuilingsposten. Daarnaast is het, gezien de benzineprijzen van tegenwoordig, een grote kostenpost. Lees hier wat u kunt doen om dit dubbele leed een beetje te verzachten. Want alle beetjes helpen, ook voor u.

Wat is groene stroom?

Wat is groene stroom?

Wat is groene stroom? Groene stroom is helemaal 'in'. Je wordt in het dagelijks leven gebombardeerd met reclame-campagnes en uitlatingen over hoe groene stroom bijdraagt aan het terugdringen van de opwarming van de Aarde. Maar wanneer is ‘stroom’ nu eigenlijk ‘groen’? En is alle stroom die als zodanig wordt aangeprezen ook daadwerkelijk ‘groen’?

Eco kleding

Eco kleding

Kleding… U draagt het dagelijks, maar staat u weleens stil bij de productie en het materiaal ervan? Grote kans van niet. Eco kleding is een relatief nieuwe uitvinding die mode en bewustzijn combineert. Er zijn in Nederland diverse webshops die zich hebben toegelegd op de productie en verkoop van fair-trade en milieuvriendelijke kleding.

15 tips om energie te besparen

WindmolensEnergie besparen is niet moeilijk. Als u weet waar u op moet letten, zijn aan het eind van het jaar de euro's makkelijk verdiend. Daarnaast is het ook nog eens milieuvriendelijk, zodat u ook uw steentje bijdraagt aan het terugdringen van het broeikaseffect. Wij zetten een paar tips op een rij.

16 tips om water te besparen

WaterWater... Er zijn zoveel plaatsen waar ze er een tekort aan hebben. In ons kikkerlandje lijkt het wel of we oneindig veel ervan hebben. Toch kunt u het milieu (en uw portemonnee) een handje helpen door die kraan wat eerder dicht te draaien. Wij verzamelden vijftien tips.

« Vorige 1 3 4 5 6 7